Gençlerimiz Her Kulvarda

Derneğimizin desteği ile Yelkene başlayan gençlerden yeni zaferler
Spor Derneği – Hacettepe Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen kamplarda yelkene başlayan gençler, bozkırdan başladıkları maceralarını uluslararası karasularda sürdürmeye devam ediyor. 51 teknenin yarıştığı Türkiye’nin önde gelen prestijli yarışlarından olamayı başaran ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen, Arkas Aegean Link Regatta Çeşme’den start almıştı. Daha önceki yıllarda kamplarımıza katılan Canberk Eken’in yarıştığı “Cygnus” ekibi, ilk gün yarışı olan 18 deniz millik Çeşme-Sakız etapını 22-25 knot arası rüzgarla Irc-3 grubunda birinci olarak tamamlamayı başardı. Düşük havadaki 2. yarışı da birincilikle tamamlayarak son yarışa giren ekip, Ilıca-Çeşme rotasını 15-20 knot rüzgar ve orsa ayağı ağırlıklı olarak birincilikle tamamlayıp 3 birincilikle Irc-3 grubunun birincisi oldu.

Ankara’dan başladığı serüvenini Türkiye çapındaki kaliteli ekiplerde devam ettiren gencimizi kutluyor ve tüm gençlerimizin hayalleri peşinde koşmaya devam etmesini diliyoruz.

*Spor Derneği Nasıl bir destek sağlamıştı ?
H.Ü’ye Kamp Desteği
H.Ü Öğrencilerine Yelken Eğitimi