İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı’ndan Teşekkür

“5 Temmuz 2016 Cuma günü Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bir grup tarafından Demokrasimize darbe girişiminde bulunulmuştur.

Bu girişim karşısında devlet kuruluşlarının yanında, Milletimiz ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız tarihinde örneğine az rastlanan bir kahramanlık göstererek bu hain teşebbüsün akamete uğramasını sağlamıştır.Bu süreç boyunca Sivil Toplum Kuruluşlarımız demokratik duruşlarını net olarak ortaya koymuş milletimizle birlikte meydanlarda tepkisini göstermiş, maddi, manevi her türlü desteğini vermiştir. Gelinen noktada bu hukuk dışı teşebbüs başarısız olmakla birlikte milletimiz bir çok şehirde asaletle demokrasimize sahip çıkmaya ve gece gündüz demeden meydanlarda olmaya devam etmektedir.
Bu noktada STK’ların bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizle birlikte hareket etmesi ve onlara her türlü maddi ve manevi katkıyı vermesi, temel ihtiyaçlarının karşılanması büyük önem taşımaktadır. Unutulmamalıdır ki Demokratik düzenin en temel unsuru sivil toplum kuruluşlarıdır. Sivil toplumun en önemli varlık nedeni de Demokratik düzenin sürdürülmesidir.Bu düşüncelerle tüm sivil toplum kuruluşlarına gösterdikleri demokratik tavır ve meydanlarda demokrasiye sahip çıkan halkımıza sağladıkları ve sağlayacakları her türlü maddi ve manevi destek için teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Teşekkür – İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı detay için tıklayınız…”

Faaliyetlerine Başlayabilecek olan Spor Branşları

Dernek Hesabı