Ali Koç’a Önemli Görev

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Avrupa Kulüpler Birliği (ECA) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Avrupa Futbol Kulüpleri’nin temsil edildiği ve Andrea Agnelli’nin yeniden başkanlığa seçildiği Avrupa Kulüpler Birliği’nde, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 4 yıllığına İcra Kurulu üyeliğine seçildi.

Avrupa futboluna yön veren bu önemli görevi üstenecek olan Türk yönetici Sayın Ali Koç’u tebrik eder, bu önemli görevinde başarılar dileriz.

Spor Derneği Yönetim Kurulu

AVRUPA KULÜPLER BİRLİĞİ NEDİR?

Avrupa Kulüpler Birliği ,orijinal adıyla European Club Association (ECA) Avrupa’daki futbol kulüplerini temsil eden birliktir. G-14’ün Ocak 2008’de dağılması sonucu, 197 takımın katılımıyla, 53 ulusal federasyonun her birinden en az bir takım olması koşuluyla, bir araya gelmiştir.

Milli Sporcular Vakıf Üniversitelerinden Tam Burs alabilecekler

Avrupa Taekwondo Şampiyonası’ndan 6 Madalya