Büyük İşbirliği

Spor Derneği, alanın önde gelen kuruluşlarıyla büyük bir işbirliğine gidiyor. Sporun daha nitelikli ve bilimsel bir tabana oturabilmesi için Macfit, Hacettepe Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ve Spor Bilimleri Topluluğu(SBT) ile işbirliğine gidiliyor.

Derneğimizin koordinasyonunda yürütülecek projede, Hacettepe Üniversitesi G.S.K sporcuları, Spor Bilimleri Topluluğu(SBT)’nin bilimsel desteği ile köklü spor salonu zincirlerinden olan Macfit’de ölçümlemelerini ve antrenmanlarını gerçekleştiredirler.
Bu örnek proje ile profesyonel liglerde dahi sayılı sayıda kulübün yapabildiği ölçümlemeleri, tabana yani alt yapı sporcularına yayılarak, örnek teşkil edilmesi ve tüm ülkemizde yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Spor Derneği Yönetim Kurulu

Protokol Sahada Uygulandı