Alt Yapıda Bilimsel Yaklaşımlar Projesi

Derneğimizin koordinasyonunda yürütülen “Alt Yapıda Bilimsel Yaklaşımlar” Projesi, Hacettepe Üniversitesi G.S.K sporcuları, Spor Bilimleri Topluluğu(SBT)’nin bilimsel desteği ile yapıldı. Projeye lisanlı ve aktif olarak müsabakalara hazırlanan 14-16 yaş grubu 20 sporcu katıldı. Sporculara çeşitli performans testlerinin yanı sıra kuvvet ve kondisyon geliştirici antrenmanlar, proje kapsamında multidisipliner bir şekilde yürütüldü.

Spor Derneği Genel Sekreteri Tolga Atalar, Hacettepe Üniversitesi G.S.K’nü temsilen Gökhan Erdoğan ve Spor Bilimleri Topluluğu(SBT)’yi temsilen Özgür Türkalp projede hazır bulundular. Projeye ile ilgili açıklama yapan Tolga Atalar: “Genç erkeklerin elit sporculuğa geçişinde olmazsa olmaz antrenmanlardan birisini bugün burada gerçekleştirdik. Dileriz bu güzel proje, tüm spor branşlarımız için ülkemizde yaygınlaşır ve sadece olimpik sporcular düzeyinde değil, gelişmek isteyen tüm gençlerimiz için tabana yayılır.” dedi.

Spor Derneği olarak projede emeği geçen başta Genel Sekreterimiz Tolga Atalar olmak üzere, işbirliği yaptığımız tüm kuruluşların emeği geçen personeline teşekkür ederiz.

Spor Derneği Yönetim Kurulu

Eymir’de Pedallıyoruz!