Gençlerimiz Kürsüde

Hacettepe Üniversitesi ile birlikte düzenlediğimiz kamplarda yelkene başlayan gençlerimizden büyük başarı !

Spor Derneği olarak desteklemiş olduğumuz kamplar neticesinde yelken sporuna başlayan gençlerimiz, başarılarını müsabık olarak da taçlandırdılar. Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen ve iki gün süren 10. Campus Cup yelkenli yarışları sonucunda dereceye giren öğrencilerimizi kutlarız.

Marmaris Körfezi’nde yapılan ve sadece üniversite öğrencilerinin katıldığı yarışlarda, 26 üniversiteden 38 takımda 450 yelkenci mücadele etmişti.Campus Cup yarışlarına Başkent, Bahçeşehir, Beykent, Bilgi, Boğaziçi, Doğuş, Dokuz Eylül, Ege, Hacettepe, İstanbul, İstanbul Teknik, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Kadir Has, Kocaeli, Koç, MEF, Muğla Sıtkı Koçman, Nişantaşı, ODTÜ, Piri Reis, Sabancı, Süleyman Demirel, Türk Hava Kurumu, Yaşar, Yeditepe ve Yıldız Teknik üniversiteleri katılmıştı. Derneğimizin desteklemiş olduğu Hacettepe Üniversitesi ekibi IRC 6 sınıfında kürsüye çıkma başarısı göstererek kamu üniversiteleri arasında Overall’da 1. sırada yer aldılar.

*Spor Derneği Nasıl bir destek sağlamıştı ?
H.Ü’ye Kamp Desteği
H.Ü Öğrencilerine Yelken Eğitimi