Muğla İl Temsilcimizden Ziyaret

Derneğimiz Muğla İl Temsilcilisi Sn. Gökhan Ceyhan Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras’a bir heyet dahilinde makamında ziyarette bulunmuştur.

Bodrum Belediyesi Başkanı Sayın Ahmet Aras ile spor kulüplerimizin ve sporcularımızın sorunlarını ve çözüm önerilerini irdelediğimiz verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda Bodrum’daki spor faaliyetlerinin geliştirilmesi özelinde bir dizi istişare konusu ele alınırken, derneğimizin gerçekleştirdiği spor ve sosyal sorumluluk faaliyetleriyle ilgili bilgi aktarılmıştır. Ziyarete derneğimiz dışında Alesta Yelken Okulu adına Özgür Türkalp ve Tankay Sitesi temsilcisi Gültekin Kural da katılım göstermiştir.

Çocuk ve gençlerimizin spora yönlenebilmesi için kamu koordinasyonu ve desteğinin büyük önem arz ettiğinin vurgulandığı toplantıda, Başta Sn. Ahmet Aras olmak üzere toplantıya katılan kurum ve kuruluş temsilcileri olmak üzere Bodrum Belediyesi yetkililerine teşekkür ederiz.

Darısı tüm İl teşkilatlarımız özelinde, diğer kurum ve kuruluş yetkililerimizle bir araya gelebildiğimiz toplantılara olması dileğiyle…

Kulüplerimizi ve sporcularımızı hedef alan hangi eylemler meydana gelmişti ?

Çocuklarımız ve Spor Kulüplerimiz Sahipsiz Değildir

Çanakkale Zaferi