Togay Bayatlı Vefat

Türk spor basınının önde gelen isimlerinden TSYD’nin 7. genel başkanı Togay Bayatlı hayatını kaybetti. Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Bayatlı, 85 yaşındaydı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin 7. genel başkanı olan Bayatlı, Uluslararası Spor Yazarları Yönetim Kurulu Üyeliği, asbaşkanlığı, 1. Başkan Yardımcılığı ve üç dönem (12 yıl) başkanlığını yapmıştır.

Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin Basın Komitesi üyeliği, Uluslararası Voleybol Federasyonu’nun ve FIFA’nın basın komisyonunda 12 yıl görev yaptı. Akdeniz Oyunları Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği’nin Yönetim Kurulu üyeliğini üç dönem yürüttü. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi başkanlığı görevinde bulundu.

Türk sporuna sayısız hizmetlerde bulunan Togay Bayatlı’ya Allah’tan rahmet, başta ailesi, sevenleri ve TSYD camiası olmak üzere tüm spor kamuoyuna başsağlığı dileriz.

Spor Derneği Yönetim Kurulu

15 Temmuz