Türk Öğrencilere Avrupa’da Burs ve Eğitim İmkanı

Spor Derneği olarak, Estonya’ nın önde gelen üniversiteleri olan TalTech – Tallinn University of Technology , Tallinn University ve University of Tartu üniversitelerinin düzenlediği seminere davetli olarak katıldık.
Derneğimizi temsilen yeni ve eski dernek başkanlarımız; Ali Kaya ve İbrahim Özgür Türkalp seminerde hali hazırda bulunarak, ülkemiz öğrenileri için sağlanan imkanları dinlediler.

Seminerde tüm üniversitelerden birer temsilci kendi üniversitelerinde uluslararası öğrencilere sunulan imkanları anlatarak, lisans, yüksek lisans ve doktora alanlarında hangi bölüm ve alanlarda programların bulunduklarını katılımcılara sundular. Estonya’yı tercih eden uluslararası öğrenciler arasında Türkiye’nin 6. sırada bulunduğunu hatırlatan yetkililer, öğrencilere sağlanan burs ve çeşitli imkanlarla ilgili detaylı soruları yanıtladılar.

Konuyla ilgili detaylı bilgi almak için derneğimize telefon veya web sayfamız üzerinden ulaşabilsiniz.

Sporda Kadın: Dünya Boks Şampiyonu Büşra Işıldar

Bowling Etkinliği