Üniversitelerarası Yarış Desteği

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü(MIYC) tarafından her yıl organize edilen Campus Cup yarışları, bu yıl Nurol Bank ana sponsorluğunda gerçekleşti. 16-17 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen etkinliğe 24 farklı üniversiteden 35 takım katıldı. Yaklaşık 450 yelkenci üniversite öğrencisinin kıyasıya rekabet ettiği yarışlar, beklendiği gibi büyük bir hız ve centilmenlik içerisinde sona erdi. Yarışta; ODTÜ, İstanbul TeknikPiri Reis üniversiteleri 3’er, Sabancı, HacettepeBahçeşehirİzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve Yıldız Teknik üniversiteleri 2’şer takımla katıldı. Başkent, Yaşarİstanbul CerrahpaşaEgeDoğuş, MEFKoçBoğaziçi İstanbul, YeditepeNişantaşıBeykent , BilgiKocaeli, Kadir Has ve Dokuz Eylül üniversiteleri de birer takımla mücadelede yer aldı.

Ayrıca Spor Derneği‘nin Hacettepe Üniversitesi ile aldığı işbirliği kararı sonucunda oluşturulan H.Ü Yelken Takımı’na da  Spor Bilimleri Topluluğu – SBT desteği ve BOER Bilişim‘in sponsorluğunda, en geniş katılımla(20) temsil edilmiş oldu.

Sosyal sorumlulukla hibeler sağlandı
Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC)tarafından bir sosyal sorumluluk projesi olarak düzenlenen Campus Cup buluşmasında, başvuruda bulunan ilk 20 üniversiteye, NurolBank tarafından tekne başına 250 Euro destek verildi.

Ödül törenine geniş katılım
Yarış sonrası gerçekleşen ödül töreni, Nurolbank Genel Müdürü Sayın Özgür Altuntaş, TYF Başkanı Sayın Özlem Akdurak ve Marmaris Uluslararası Yat Kulübü Başkanı Sayın İhsan Kalaycı’nın katılımıyla gerçekleşti.

Campus Cup 2019 Yarışların sonucunda,

IRC 1 de ITU (Mersin Yelken Akademisi)

IRC 2 de DOĞUŞ (Fifty Fifty)

IRC 3 de BİLGİ (Orsa Cheese Sailing)

IRC 4 de ITU (Dönence)

IRC 5 de BAHÇEŞEHİR(M2)

DESTEK  Sınıfında ODTU (Nora)

Sınıf birincileri olarak Nurolbank Campuscup 2019’da mutlu sona ulaştılar.

” Sporun Birliği “

Olimpik Sporcu Yetiştirmek için Büyük Adım