Spor Camiasında Birlik, Beraberlik Dönemi

Kulüpler Birliği Vakfı, geçtiğimiz hafta Türkiye Futbol Federasyonu’na yapılan silahlı saldırı nedeniyle Federasyon yönetim kurulunu ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki merkezinde gerçekleşen ziyarete dernek yetkililerimizin yanı sıra, Kulüpler Birliği Başkanı Ali Y. Koç, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF yöneticileri, Süper Lig kulüplerinin başkanları, kulüp yöneticileri, teknik direktörler ve takım kaptanları katıldı.

Kulüp başkanlarının geçmiş olsun dileklerini iletmesinin ardından tekrar söz alan Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Y. Koç şu sözleri söyledi.

“Tekrar hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Kulüp temsilcilerine, hocalarına, kaptanlarına teşekkür ediyorum. Bir kez daha Kulüpler Birliği Vakfı adına Sayın Başkana, Yönetim Kurulu üyelerine, tüm çalışanlarına, Türk futboluna geçmiş olsun diyorum. Bu olaylar, inşallah meczup işidir ve bir daha tekrarlanmayacak bir olaydır. Sadece futbolun paydaşlarının değil, tüm ülkemizi, halkımızı rahatsız eden bir konuyla karşı karşıyayız. Emniyet güçlerimizin, İçişleri Bakanlığımızın, Adalet Bakanlığımızın bu konuyu en hassas, en ciddi şekilde sonuna kadar irdeleyip olayların niye gerçekleştiğinin açığa kavuşacağından hiçbir şüphemiz yoktur.”

Gençlik ve Spor Konfederasyonu(GESKON) Ankara İl Başkanlığı

Faaliyetlerine Başlayabilecek olan Spor Branşları

Geleceğin Meslekleri için çocuklara hangi beceriler öğretilmeli?